Borrel locatie zuidas

 

Borrel locatie Zuidas Amsterdam

Restaurant Bar Miss Molly is gelegen op de Zuidas in Amsterdam, uitermate geschikt voor borrels, feesten en bedrijfsevents. De locatie heeft diverse verdiepingen waar tegelijkertijd meerdere meetinsg, feesten of bedrijfsevents kunnen plaats vinden. De benedenruimte op waterniveau is erg geschikt voor vergaderingen of feestjes met een eigen privébar, geluid en licht en mogelijkheden voor presentaties, DJ, private dining, borrels, etcetera. Het gehele restaurant is af te huren voor een feest met meer dan 150 personen.

Vraag ons naar de mogelijkheden of kom een keer langs voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Miss Molly is een prima plek voor bedrijfsfeesten op de Zuidas. Wij denken graag over de invulling van hapjes, diner, dranken, als ook muzikale wensen of ideeeën voor themafeesten. Het team Miss Molly staat voor u klaar!

borrels op maat

We hebben mogelijkheden voor diverse groepen tegelijkertijd. Met meerdere ruimtes en verdiepingen kunnen we borrels plannen voor kleine en grote groepen. Bel of mail ons gerust voor meer informatie;

Telefoon: 020-8915580
Email: info@restaurantmissmolly.nl

Bedrijfsfeest Amsterdam Meeting Events Zuidas

Feel free to call +31(0)20-8915580
Info@restaurantmissmolly.nl

 

Menu   |   Gift Card   |   Groups    |    Jobs

George Gershwinplein 6
1082 MV Amsterdam