bedrijfsfeest Amsterdam-Zuidas

Bedrijfsevent Zuidas Feesten Party Amsterdam

Restaurant Miss Molly op de Zuidas in Amsterdam is uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, meetings en events. De locatie heeft diverse verdiepingen waar tegelijkertijd meerdere meetinsg, feesten of bedrijfsevents kunnen plaats vinden. De benedenruimte op waterniveau is erg geschikt voor vergaderingen of feestjes met een eigen privébar, geluid en licht en mogelijkheden voor presentaties, DJ, private dining, borrels, etcetera. Het gehele restaurant is af te huren voor een feest met meer dan 150 personen.

Vraag ons naar de mogelijkheden of kom een keer langs voor meer informatie en een op maat gemaakte offerte. Miss Molly is een prima plek voor bedrijfsfeesten op de Zuidas. Wij denken graag over de invulling van hapjes, diner, dranken, als ook muzikale wensen of ideeeën voor themafeesten. Het team Miss Molly staat voor u klaar!

meetings & vergaderingen

De benedenruimte is erg geschikt voor vergaderingen en meetings op de Zuidas. Wij hebben een private dining ruimte en bar die geschikt is voor meer dan 50 personen, afhankelijk van opstelling, invulling en wensen.

Na afloop een diner, lunch of feestje. Dat is natuurlijk ook mogelijk bij Restaurant Miss Molly.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie;

Telefoon: 020-8915580
Email: info@restaurantmissmolly.nl

Bedrijfsfeest Amsterdam Meeting Events Zuidas

Feel free to call +31(0)20-8915580
Info@restaurantmissmolly.nl

 

Menu   |   Gift Card   |   Groups    |    Jobs

George Gershwinplein 6
1082 MV Amsterdam